Vliegen vanaf Weeze

begin uw vakantie vanaf vliegveld Weeze

Airport Weeze meest stipte luchthaven in Duitsland

| Geen reacties

Airport WeezeHet vliegveld van Weeze is het meest stipte van alle Duitse luchthavens. Tot die conclusie komt de Duitse krant DIE WELT op basis van gegevens van het Britse onderzoeksbureau Official Airline Guide (OAG). Slechts 0,89 procent van alle vluchten vanaf Weeze had in 2015 een vertraging van meer dan een uur of vertrok helemaal niet.

Dat is heel wat beter dan het percentage van de luchthaven met de meeste vertraging: Dresden. Op deze luchthaven had vorig jaar 3,52 procent van de vluchten een forse vertraging of vertrok niet. Ook van de verschillende luchtvaartmaatschappijen heeft het bureau de stiptheid op een rijtje gezet. Wizz Air, Air France, TUIfly, Air Berlin en Condor springen er in positieve zin uit.

De directie van Weeze Airport is uiteraard blij met de goede prestatie. “Het is een geweldig resultaat en een bevestiging van de grote prestatie en samenwerking van alle dienstverleners en medewerkers op de luchthaven. Voor ons allemaal is deze onderscheiding een stimulans om deze koppositie ook in de komende jaren te behouden”, aldus directeur Ludger van Bebber.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.