Vliegen vanaf Weeze

begin uw vakantie vanaf vliegveld Weeze

Bereikbaarheid

Vliegveld Weeze ligt verrassend dichtbij. Zo is het vanaf Nijmegen maar 56 kilometer rijden. Een paar andere voorbeelden: vanaf Arnhem is het 71 kilometer, vanaf Utrecht 130, vanaf Apeldoorn 94, vanaf Roermond 61 en vanaf Venlo 35. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is vliegveld Weeze eenvoudig te bereiken.

Met de auto
Vliegveld Weeze of Airport Weeze, zoals het vliegveld officieel heet, ligt bij het Duitse plaatsje Weeze. Net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen. Op het kaartje kunt u de ligging bekijken.

Komt u bij Eindhoven vandaan dan gaat u via de A67 via Venlo op de A77 richting Duitsland. Daarna rijdt u op de A57 tot de afrit Goch/Weeze. Vanaf hier volgt u de borden met het luchthavensymbool. Een alternatieve route is via de A67 via Venlo op de B58 richting Straelen. Vervolgens op de B58 richting Geldern en dan op de B9 richting Kleve/Weeze. Vanaf dit punt kunt u de borden met het luchthavensymbool volgen.

Komt u uit het noorden of oosten van Nederland dan rijdt u het beste via Nijmegen via de snelwegen A73 en A77. De A77 wordt in Duitsland de A57. U rijdt tot de afrit Goch/Weeze. Vanaf deze afrit volgt u de borden met het luchthavensymbool.

Plan hier uw reis naar vliegveld Weeze. Het adres van het vliegveld is Flughafen-Ring 60, 47652 Weeze, Duitsland.

Met het openbaar vervoer
Bent u aangewezen op het openbaar vervoer dan kunt u met de trein naar het station van Weeze of Kevelaer reizen. Vanaf deze stations reist u verder met de bus naar het vliegveld. Vanaf Kevelaer reist u in 19 minuten naar het vliegveld. U reist met lijn 73, Kevelaer Bahnhof – Wemb – Irrland – Airpark van NIAG. Kaartjes kunt u in de bus kopen en er wordt elk uur gereden vanaf het station van Kevelear naar het vliegveld. NIAG heeft ook een buslijn die u in 11 minuten van het station van Weeze naar Airport Weeze brengt. Het gaat om lijn SW 1, Weeze Bahnhof – Airport – Wemb.

U kunt uw reis plannen via de site van de Duitse spoorwegen. Als reisdoel voert u “Weeze Terminal 1” in.

Shuttle bussen
AirExpressBus verzorgt een verbinding naar het vliegveld vanaf Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Ook vanaf Nijmegen, Arnhem en Venlo is vliegveld Weeze makkelijk te bereiken. Airport-Weeze-Shuttle verzorgt het vervoer vanuit deze steden.

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.