Vliegen vanaf Weeze

begin uw vakantie vanaf vliegveld Weeze

Londen vanaf Weeze

| Geen reacties

Londen vanaf WeezeRyanair verzorgt vanaf Weeze vluchten naar Londen. Tot nu toe vliegt Ryanair naar het vliegveld London Stansted. In de zomerdienstregeling zullen ze niet meer naar Stansted vliegen maar naar London Luton.

Minder vluchten
De wijziging van luchthaven start op 26 maart 2017. Helaas zal er ook minder vaak vanaf Weeze naar Londen worden gevlogen. Nu zijn er nog vijf vluchten per week naar London Stansted. Vanaf eind maart zijn er twee vluchten per week, op donderdag en zondag, naar Londen Luton.

Vluchtschema
Op donderdag is het vertrek vanaf Weeze om 17:25 uur. Aankomst in Londen is dan om 17:35 uur plaatselijke tijd. In Londen is het een uur vroeger dan in Nederland en Duitsland. De terugvluchten vertrekken op donderdag om 14:50 uur vanaf Luton. Aankomst op Weeze is om 17:00 uur.

Zondag wordt om 22:35 uur vertrokken vanaf Weeze. In Londen is de landing om 22:45 uur. De vluchten van Londen naar Weeze vertrekken op zondag om 20:00 uur en komen om 22:10 aan op het vliegveld van Weeze. Door het vertrek in de avond kunt u bij een weekend Londen nog de hele dag in Londen besteden.

Van Luton naar het centrum
De goedkoopste manier om van vliegveld London Luton naar het centrum van Londen te reizen is met de bussen van easyBus. Het centrum van Londen bereikt u in ongeveer 50 minuten. Het busbedrijf van easyJet biedt wat ze noemen low cost airport transfers aan.

Er zijn twee lijnen: de ene heeft als halte na het vertrek vanaf London Luton Airport Golders Green en de andere Brent Cross. De haltes hierna zijn voor beide lijnen gelijk. Er wordt gestopt op Finchley Road, Baker Street, Marble Arch en het treinstation London Victoria.

Een andere mogelijkheid om vanaf Luton naar het centrum van Londen te reizen is met de trein. Dit is sneller maar wel duurder. In zo’n 25 minuten bent u in het centrum met East Midland Trains of First Capital Connect.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.