Vliegen vanaf Weeze

begin uw vakantie vanaf vliegveld Weeze

Nu vanaf Weeze naar München

| 2 reacties

Eurowings vanaf Weeze naar MünchenVanaf nu is de nieuwe lijnverbinding tussen Weeze en München van start gegaan. Eurowings vliegt zes keer in de week vanaf het vliegveld van Weeze naar de Beierse metropool München.

München ook hub
Herman Buurman, de Nederlandse eigenaar van vliegveld Weeze, is blij met de nieuwe vluchten: “Vandaag is een grote dag voor onze luchthaven en voor de hele regio. Eurowings biedt Nederlandse en Duitse klanten in ons gebied vanaf vandaag de snelste verbinding naar München en Beieren en bovendien aansluiting op de aantrekkelijke hub op de tweede grootste Duitse luchthaven.”

Airbus A320
De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A320. Dit vliegtuig heeft 178 zitplaatsen. Eurowings is een dochteronderneming van Lufthansa.

Voor zakenreiziger, weekend weg en als hub
De vluchten naar München zijn niet alleen interessant voor de zakenreiziger en een weekendje München maar ook door de reismogelijkheden vanaf het vliegveld van München. Het is voor het eerst dat luchthaven Weeze direct aangesloten is op een internationale hub met internationale aansluitende vluchten.

Door de vluchten ‘s morgens en ‘s avonds op werkdagen zijn de vluchten ideaal voor zakenreizigers. U kunt ‘s morgens om 8:25 uur vanaf Weeze vertrekken en ‘s avonds om 20:20 uur weer terugreizen vanaf München naar Weeze.

De nieuwe vluchten van Eurowings zijn ook prima voor een weekendje weg naar München. Vrijdagochtend vertrekken en zondagavond weer terug. Zo heeft u drie dagen om te genieten van een weekend München.

Vluchtschema
vanaf Weeze naar München
maandag: 8:15 – 9:25 uur
dinsdag tot en met vrijdag: 8:25 – 9:35 uur
maandag tot en met vrijdag: 22:00 – 23:15 uur
zondag: 21:00 – 22:10 uur

vanaf München naar Weeze
maandag: 6:25 – 7:35 uur
dinsdag tot en met vrijdag: 6:35 – 7:45 uur
maandag tot en met vrijdag: 20:20 – 21:30 uur
zondag: 19:05 – 20:15 uur

Aankomst eerste vlucht van Eurowings op Weeze

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.