Vliegen vanaf Weeze

begin uw vakantie vanaf vliegveld Weeze

Parkeren

Voor het parkeren bij vliegveld Weeze zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt parkeren op verschillende parkeerplaatsen van het vliegveld zelf of u kiest voor een alternatief. Deze laatste parkeerplaatsen van ondernemers zijn vaak (veel) goedkoper dan de parkeerplaatsen van het vliegveld.

Parkeren op de luchthaven
Het vliegveld heeft drie parkeerplaatsen die allemaal onbewaakt zijn. Er zijn ongeveer 7.000 parkeerplaatsen.

De parkeerplaats P1 ligt het dichts bij de terminal en is hierdoor ook de duurste parkeermogelijkheid. De afstand tot de terminal is ongeveer 50 meter. Een aantal voorbeelden van de prijzen: drie dagen parkeren kost € 63, zeven dagen € 73, 14 dagen € 143 en 21 dagen € 213.

P2 en P3 liggen iets verder van de terminal maar nog steeds op loopafstand. P2 ligt dichter bij de terminal dan P3. Hierdoor is parkeren op P3 het voordeligst. P2 ligt op zo’n 300 meter lopen van de terminal en vanaf P3 naar de terminal is het ongeveer 600 meter lopen.

Drie dagen uw auto parkeren op P2 kost € 54 en op P3 € 48. Zeven dagen parkeren op P2 kost € 62 en op P3 € 52. Voor 14 dagen bent u bij P2 € 87 kwijt en bij P3 € 67. Wilt u 21 dagen parkeren dan zijn de kosten op P2 € 112 en op P3 € 82. Bent u benieuwd hoeveel het parkeren bij Weeze Airport voor uw reisduur kost bekijk dan ons overzicht met alle parkeertarieven.

Een parkeerplaats op één van de drie parkeerplaatsen kan online worden gereserveerd via de website van vliegveld Weeze.

Parkeerplaatsen vliegveld Weeze

Rijdt u het terrein van de luchthaven op dan moet u € 3 betalen bij één van de betaalautomaten. Zo kunt u één uur parkeren op P1, P2, P3 of kort parkeren vlak voor de terminal. Parkeert u op P1, P2 of P3 dan trekt u bij de ingang een parkeerkaart. Als u na uw reis wilt vertrekken betaalt u bij één van de parkeerautomaten in de terminal of op de parkeerplaatsen zelf. Betalen kan contant, met een pinpas of een creditcard van Visa of Mastercard.

Alternatieven
Wilt u goedkoper parkeren, een parkeerplaats die bewaakt is of kiezen voor het gemak van valet parking dan kunt u terecht bij een aantal bedrijven rond het vliegveld. Gebruik Parkos om de verschillende parkeermogelijkheden te vergelijken. Via Parkos kunt u ook een parkeerplaats boeken.

Hieronder vergelijkt u de verschillende mogelijkheden. Als u als vliegveld Weeze Airport selecteert ziet u direct hoeveel het parkeren bij vliegveld Weeze u kost.