Vliegen vanaf Weeze

begin uw vakantie vanaf vliegveld Weeze

Schema zomer 2017

| Geen reacties

vluchtschema zomer 2017Het wordt tijd om de zomervakantie van dit jaar voor te bereiden. Daarom het vluchtschema zomer 2017 vanaf Weeze. Zo kunt u de zomervakantie 2017 regelen of een stedentrip vanaf Weeze plannen.

Ryanair vanaf Weeze
In de zomer van 2017 zal er vanaf Weeze alleen door Ryanair gevlogen worden. Er zijn maar liefst 43 bestemmingen die de Ierse prijsvechter aandoet vanaf Weeze.

Overigens noemt Ryanair het vliegveld Düsseldorf Weeze. Het vliegveld ligt zo’n 80 kilometer ten noordwesten van Düsseldorf, vlakbij de grens met Nederland.

Geen Transavia meer
Tot vorig jaar vloog Transavia een korte periode in de zomermaanden vanaf Weeze naar Mallorca (Spanje) en de Zwarte Zee (Bulgarije). In 2017 keren deze vluchten niet terug. U moet het daarom in 2017 doen met de vluchten van Ryanair vanaf Weeze.

Zelf samenstellen of complete vakantie
U kunt kiezen voor het zelf samenstellen van uw vakantie met Ryanair vanaf Weeze door een vlucht te boeken en zelf een hotel of appartement te boeken. Een andere mogelijkheid is het boeken van een complete vakantie bij D-reizen. Deze reisorganisatie heeft voor u al aantrekkelijke accommodaties geselecteerd.

Vluchtschema zomer 2017
Alle bestemmingen van Ryanair vanaf Weeze vindt u hier. Wilt u de vertrektijden, aankomsttijden en de vluchtdagen weten dan bekijkt u het vluchtschema Weeze 2017.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.